Ansvarsfriskrivning

Vi på Gilla pengar friskriver oss från ansvar när det gäller de ekonomiska beslut som våra läsare fattar efter att ha läst våra artiklar. Innehållet på denna webbplats ska betraktas som allmän info, inte finansiell rådgivning.

Belyser flera perspektiv

I artiklarna försöker vi alltid att belysa flera olika alternativ. Ofta när det gäller privatekonomiska frågor beror det på din unika livssituation. Det vi gör i artiklarna är att ge exempel på hur du kan tänka i olika livssituationer i privatekonomiska frågor.

Samlade bedömningar

De olika perspektiven som presenteras i artiklarna bygger på en samlad bedömning av vad olika experter inom finans tycker är vettigt när det gäller privatekonomi. Bedömningen bygger bland annat på underlag från myndigheter, banker, branschpress, ekonomipoddar och de största ekonomibloggarna. Målet är inte att ge absoluta svar utan att sammanfatta den kunskap som finns i finansvärlden och göra den tillgänglig för det stora flertalet.

Sök råd hos finansiella rådgivare

Vill du ha hjälp med just din privatekonomi? Då behöver du vända dig till en finansiell rådgivare. Tänk på att bankernas rådgivare har som uppdrag att sälja bankernas egna produkter i första hand. Det finns oberoende finansiella rådgivare. Men dessa är egentligen bara aktuella att anlita om du behöver förvalta väldigt stora belopp då deras hjälp är relativt kostsam.